manna2022_v1.jpg

Koulu Kartalla 2021

.

Pihkaniskat on mukana toteuttamassa Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikkoja. Teemaviikoilla lapset pääsevät tutustumaan suunnistukseen päiväkodeissa ja kouluissa erilaisten tehtävien ja suunnistusratojen avulla. 

Päiväkodit ja koulut saavat käyttöönsä maksutonta, tulostettavaa materiaalia, jonka avulla suunnistukseen voi tutustua päiväkodin tai koulun pihalla. Nämä materiaalit ovat käytettävissä viikosta 14 alkaen. Osa materiaalista on nähtävissä Suunnistusliiton Koulu kartalla -sivustolla. Lisäksi toteutamme eri puolille Vantaata lapsille sopivia suunnistusratoja, joita koulut ja päiväkodit voivat hyödyntää parhaaksi katsomallaan tavalla. Nämä rastit ovat paikoillaan viikon 17 eli 26.-30.4.2021. Koulu kartalla -ratoja toteutetaan seuraaviin maastoihin: Hakunilan urheilupuisto, Hiekkaharju, Jokiniemi, Kuusijärvi, Lammaslampi, Länsimäki, Maarukka, Metsola, Myyrmäen urheilupuisto, Myyrmäen vesitornin metsä, Nikinmäki, Rekolanmäki, Simonkylän pururata, Sotilaskorpi, Tikkurilan urheilupuisto, Vierumäen pururata ja Ylästö.

Teemaviikkoihin kuuluu myös maksuton Perheseikkailu-tapahtuma, joka on suunnattu noin 6-10-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perheseikkailussa lapset pääsevät tutustumaan suunnistukseen erilaisilla tehtäväpisteillä ja perheillä on mahdollisuus tutustua myös suunnistuskerho Pihkatassujen toimintaan. Järjestämme Perheseikkailut Kuusijärvellä ja Myyrmäen urheilupuistossa, kunhan koronarajoitukset mahdollistavat tällaisen yleisötilaisuuden järjestämisen.

Teemaviikkojen yhteyshenkilönä Pihkaniskoissa toimii Lotta Oinonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 040 5947754.