maisema_rasti.jpg

Etusivu

Pihkaniskoille Petikon AM hisurasteilta 21 mitalia

.

Vantaan Petikossa kisattiin Suunnistavan Uusimaan avoimet  AM-kisat sekä FSO:n mestaruuskilpailut. Tapahtuman kolmella matkalla kirjattiin liki 500 suoritusta. Olosuhteet olivat jo kostean keväiset. Maastossa oli paikoin paljon lunta, mutta tiheimmissä kuusikoissa lumi oli sulanut liki kokonaan.

Lauantaina suunnistettiin sprintti ja keskimatka. Sunnuntaina ohjelmassa oli puolestaan pitkä matka. Viikonlopun vesisateet tekivät olosuhteet paikoin erittäin hankaliksi. Pitkän matkan kisaan järjestäjät lyhensivät useiden sarjojen ratoja. Se oli hyvä ratkaisu.

Pihkaniskojen suunnistajat saavuttivat joka matkalta seitsemän mitalia, yhteensä 21. Mitaleille ylsi kaikkiaan 12 pihkaniskalaista.
Kaikissa kolmessa kisassa mestareiksi hiihtosuunnistivat Teo Lehtonen H11 ja Satu Aumo D40. Teo teki vakuuttavan varmat suoritukset kaikilla matkoilla. Erityisen ilahduttavaa oli tällä kertaa nuorimpien poikien sarjan runsas osanotto.

Heikki Väänänen H40 voitti kaksi kultaa, Tuomo Kuosmanen H50 yhden, samoin Jari Kahiala H55 sekä Reijo Huotari H55.

Olosuhteet kisaviikonloppuna olivat haastavat kilpailijoille, mutta erityisesti järjestäjille. Isot kiitokset Rasti-Jyrylle ja OK77 hienosta panostuksesta kisojen järjestelyissä.

 https://hiihtorastit.fi/fi/tulokset/
 
 

Seura-asut tilaukseen

.

Nyt kisa- ja treeniasut kuntoon kesäksi!
Uutuutena myös puuvillainen T-paita, nyt mahdollista tilata kahta väriä: vihreä ja oranssi. Jatkossa tilataan vain yhtä väriä.

Tule sovittamaan seura-asuja ja tekemään tilauksesi kaudelle 2024.
Lisätietoa löytyy seura-asusivulta
.

Ovet ovat avoinna Pihkaniskojen toimistolla tiistaina 30.1. ja torstaina 1.2. klo 17-19.

Toimiston osoite on Koivulehdontie 5, (Vantaa) varasto 7. Pysäköidä voi Koivulehdontien länsilaidalla (kadun vastakkaisella puolella). Muistathan pysäköintikiekon!

Pihkaniskat on valittu vuoden 2027 SM-sprintin järjestäjäksi!

.

Suomen Suunnistusliitto on myöntänyt Pihkaniskoille vuoden 2027 SM-sprintin järjestelyoikeuden. Olemme innoissamme saamastamme luottamustehtävästä merkittävän arvokilpailun järjestäjänä. Pyrimme järjestämään haastavan ja miellyttävän kisakokemuksen kaikille. Kilpailu- ja harjoituskieltoalueet julkistetaan kevään 2024 aikana. Tervetuloa pääkaupunkiseudun hienoihin sprinttimaastoihin syyskuussa 2027!