manna2022_v1.jpg

Etusivu

Pihkaniskoille 20 AM-mitalia Keimolan hiihtorasteilta

.

Pihkaniskat osallistuivat vuosien tauon jälkeen isommalla joukolla hiihtosuunnistuksen am-kisoihin. Vantaan Keimolassa hienoissa olosuhteissä järjestetyissä kisoissa seuran suksisuunnistajat ylsivät viikonloppuna kuuteen mestaruuteen, seitsemään hopeaan ja seitsemään pronssiin.

Seuran suunnistajista peräti viisi ylsi mitaleille kaikilla matkoilla. Jussi Toivonen H50 sekä Reijo Huotari H55 suunnistivat kumpikin kaksi kultaa ja yhden hopean. Satu Aumo D45 voitti yhden mestaruuden ja kaksi pronssia. Aleksi Laisev H40 ja Taina Juote D55 hisustivat  myös kolme mitalia, joista kaksi hopeista ja yksi pronssinen.

Anja-Riitta Hokajärvi D55 osallistui vain sunnuntain pitkälle ja siinä tuloksena mestaruus. Jari Kahiala H55 nappasi viikonvaihteen rasteilta yhden hopean ja yhden pronssin. Harri Karling H55 ylsi puolestaan pitkällä matkalla kolmanneksi.

Ainoana nuorten sarjoihin osallistunut Vjatseslav Laisev jaksoi H17-sarjan pitkällä matkalla hienosti pronssille.

Hiihtorasteilla kilpailtiin lauantaina sprintti ja keskimatka. Sunnuntaina suksittiin keväisessä auringonpaisteessa pitkämatka. Kussakin startissa oli mukana lähes 300 osanottajaa.

Kiitokset järjestelyistä Rasti-Jyry, Keimolan Kaiku ja OK77!

https://hiihtorastit.fi/fi/tulokset/