kartta_juoksu.jpg

Toimintasuunnitelma

.

Pihkaniskat järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja aikuisille eri puolilla Vantaata. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kilpa- ja harrastussuunnistajat sekä myös vasta lajia aloittavat. Katso lisää jäsenyydestä Liity seuraan -sivulta.

 

Kuntorastitoiminta

Aluerastit on Pihkaniskojen, Rasti-Jyryn ja Keimolan Kaiun jokaviikkoinen avoin kuntosuunnistus pääkaupunkiseudulla. Aluerastit pidetään keskiviikkoisin huhtikuun alusta lokakuun alkupuolelle. Pihkaniskojen Venla- ja Jukola-joukkueet järjestävät kukin vuorollaan yhdet Aluerastit. Tammi-maaliskuussa järjestetään sunnuntaisin Korttelirastit, joissa juostaan kaupunkimaisessa ympäristössä. Lisäksi tarjolla on erilaisia taitoharjoituksia, lentopalloa ja jumppaa sekä vaelluksia. Osallistuminen kaikkiin näihin tapahtumiin kuuluu Pihkaniskat ry:n jäsenmaksuun.

 

Lapset ja nuoret 

Lapsille ja nuorille suunnistuksen perusopetus annetaan Pihkatassujen ryhmissä. Tärkeänä osana toimintaa ovat leiritykset ja viesti- yms. kilpailumatkat, jolloin nuoret pääsevät myös viettämään aikaa yhdessä. Seura maksaa nuorten kaikki kilpailuihin osallistumismaksut kunnes nuori siirtyy H/D 20-sarjaan. 
 

Aikuiset

Tärkeä osa toimintaa ovat myös yhteiset viestijoukkueet suunnistuksen suurviesteihin kuten Jukolan viestiin, Halikko-viestiin ja SM-viesteihin. Näiden lisäksi seuralaiset ovat mukana Suunnistavan Uudenmaan am-kisoissa. Seura maksaa suunnistajiensa osallistumismaksut näihin alueen mestaruuskilpailuihin. Aikuisten suunnistuskoulutusta ja erilaisia suunnistustapahtumia yrityksille järjestetään tarpeen mukaan. Pihkaniskoissa on aktiivinen pelastuspalveluryhmä yhteistyössä muiden yhteisöjen kanssa.

 

Kilpailut

Ilmoittautuminen harjoituksiin ja suurviesteihin tapahtuu pääosin pihkaniskat.nimenhuuto.com -sivun kautta. Ilmoittautuminen henkilökohtaisiin kilpailuihin tapahtuu Suunnistusliiton IRMA-palvelun kautta ja se vaatii Suunnistusliiton lisenssin.

 

Viestintä

Viestinnän tärkein kanava ovat nämä nettisivut. Kaikki harjoitukset ja tapahtumat näkyvät etusivulla olevassa kalenterissa. Seuran vuosijulkaisu, tiedotuksia jäsenille ilmestyy kerran vuodessa. Lisäksi seuratiedotteita ajankohtaisista asioista lähetetään sähköpostitse. Jos haluat sähköpostitiedotteita, varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on käytössämme.

Toimintasuunnitelma 2020