kartta_juoksu.jpg

Tietoa seurasta

.

Pihkaniskat on
vuonna 1969 perustettu suunnistusseura Vantaalta. "Niskoissa" on noin 400 jäsentä. Seura on Suomen Suunnistusliiton sekä Suunnistavan Uusimaan jäsenseura.

Pihkaniskat järjestää
suunnistuskilpailuja, kuntosuunnistusta, suunnistuskursseja aikuisille ja lapsille sekä oheisharjoittelua seuran jäsenille.

Kilpailuista löytyy tietoa Kilpailut -sivulta. 

Kuntosuunnistusta 

Aluerastit - kaikille avoin kuntosuunnistus järjestetään keskiviikkoisin huhti-lokakuussa eri puolilla pääkaupunkiseutua yhdessä Rasti-Jyryn ja Keimolan Kaiun kanssa. Ratojen pituus vaihtelee 2-7 km välillä, joten ne sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille suunnistajille.

Korttelirastit - kaikille avoin kuntosuunnistus järjestetään sunnuntaiaamuisin joulu-maaliskuussa eri puolilla pääkaupunkiseutua. Eri pituisia ratoja, jotka kulkevat teitä ja polkuja pitkin, jolloin ne usein voi kiertää myös pyörällä.

Suunnistuskurssit aikuisille, lapsille suunnistusopetusta Pihkatassujen suunnistuskerhossa ympäri vuoden.
 

Oheisharjoittelu seuran jäsenille
Nuorille omia taitoharjoituksia, karttavaelluksia ja leirejä ympäri vuoden. Kaikille jäsenille loka-maaliskuussa kuntopiiri, pelivuoro ja lentopalloa. Syksyisin joka sunnuntai pidetään parin tunnin metsävaellus. Lisäksi taitoharjoituksia ennen ja jälkeen kilpailukauden. Lisätietoja ohjelmasta löytyy kalenterista.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu.
Pihkaniskat on mukana Vantaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnassa. Tehtävät ovat lähinnä kadonneiden henkilöiden etsintää. Etsinnässä on tärkeätä löytää kadonnut henkilö mahdollisimman nopeasti, jottei tilanne hänen kannaltaan pahene. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä yhteyshenkilönä toimivaan Sami Miettiseen (sami.miettinen(at)elisanet.fi). > Lisätietoja

Pihkaniskojen tiedotus
tapahtuu pääasiassa verkkosivujen, Nimenhuudon ja Facebookin kautta. Vuosittain ilmestyvä vuosijulkaisu ilmestyy keväisin.
Seuran kalenteriin päivitetään kaikki tapahtumat, joista osa on avoimia kaikille ja osa vain seuran jäsenille.
 

Jäseneksi
liittymisestä on tietoa Liity seuraan -sivulla.

> Katso yhteystiedot


Pihkaniskat suunnistaa: Muistelmia vuosilta 1969-2019
50-vuotiaan seuramma kunniaksi julkaisimme muistelmateoksen. Sähköistä pdf-versiota pääsee lukemaan tästä.


Logo tulostettavaksi