kartta_juoksu.jpg

Korttelirastit

.

Korttelirasteja järjestetään joulukuusta maaliskuulle ja ne pidetään yleensä rakennetussa ympäristössä, reitit kulkevat teitä ja polkuja pitkin. Korttelirasteilla on maastosta ja lumiolosuhteista riippuen 4 eripituista rataa. Ratapituudet yleensä n. 2-3 km, 5-6 km, 8-9 km ja 11-12 km. Ratojen kiertäminen pyörällä on myös mahdollista, muista kuitenkin liikennesäännöt ja varovaisuus.

- Osallistumismaksu on 5 euroa. Voit maksaa myös Smartum-seteleillä , Virikeseteleillä , TYKY-kuntoseteleillä tai Sporttipassilla

- Matkaan pääsee klo 10.00-11.00. Maali sulkeutuu klo 13

- Kartoissa on radat valmiiksi painettuna ja rastit on merkitty nauhoin tai rastilipuin. Malli on lähdössä.

- Aika otetaan EMIT-kortilla, muista ottaa mukaan! Lähdössä emit nollataan ja maalissa maalileimaus oman radan maalirastilla. Tulokset annetaan minuutin tarkkuudella.

Piha-alueen ja viljellyn maan merkillä karttaan merkityt alueet ovat ehdottomasti kiellettyjä alueita Mitään sellaista esim. omistusolosuhteista tai viljelyvaiheesta johtuvaa tekijää, joka oikeuttaisi näille alueille menoon, ei ole. Lue lisää kielletyistä alueista tästä

Muutostiedotteet Korttelirasteihin mahdollisuuksen mukaan Helsingin Sanomissa, Vantaan Sanomien urheiluvihjeissä sekä Pihkaniskojen,  Rasti-Jyryn tai Espoon Akilleksen internetsivuilla.

Tulokset:
- Korttelitulokset ovat lisätty tuloskansioon sitten, kun Tulokset-sarakkeeseen ilmestyy "Ok"-merkintä. Klikkaa tuloksiin: Tuloskansio.
- Suora linkki tuloksiin:  HavukoskiPorttipuistoVantaankoski, Korso, YlästöPavi, Myyrmäki  , Heureka

Tulostettava pdf-esite