maisema_rasti.jpg

Suomi 103 -roga 6.12.2020

.

 

Roga on peruttu. Tämän hetken rajoitukset eivät valitettavasti salli järjestämistä millään tavalla, joten tapahtuma siirtyy seuraavalle vuodelle.

Mikäli rogaintoa riittää, niin Keravalta löytyy kiintorasteja koko kaupungin alueella, joita voi kiertää itsenäisesti eivätkä rastit ihan heti lopu kesken. Kaikki muut rastit ovat maastossa ainakin pari viikkoa paitsi Tuomalansuon osalta rastit ovat jo haettu pois (Ylikeravantien pohjoispuoli). Loput haetaan parin viikon päästä maastosta pois pikkuhiljaan Kalevasta lähtien etelää kohti.
https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/kuntosuunnistus/keravan-kiintorastit/

Aika: Sunnuntaina 6.12.2020 klo 10.00   
Maasto: Keinukallio, Jokivarsi,Nikinmäki,Leppäkorpi ja Ali-Kerava 

Kilpailukeskus: Keinukallion Urheilupuisto, Keinukalliontie 42, 04250 Kerava
 

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
 
Uusi viesti
 • Rtm

  Ei ole kartatkaan saatavilla (rajoitusten vuoksi), siirretään tuleville vuosille. Ensi vuonna kuitenkin jossain uudessa paikassa lähialueella...
  Kaikkien jo ilmoittautuneiden ja maksaneiden osallistuminen on sirretty ensi vuodelle

  Jos rasteja haluaa kiertää, niin kiintorasteista kannattaa aloittaa, ks. ylhäältä tarkemmin ;)

 • Heini

  Onko kartat kuitenkin saatavilla?

 • Roga team

  Valitettavasti Suomi 103-roga ON PERUTTU.

 • Regina

  Hei!

  Milloin tietää onko vai eikö?
  Olis kiva ilmoittautua...

 • Suvi

  Hei, voisiko tapahtuman ilmoittautumisaikaa jatkaa kunnes selviää, voidaanko tapahtumaa järjestää ja missä muodossa? Varsinainen ilmoittautumisaika taitaa päättyä tänään...

 • Rtm

  Selvitämme tilannetta ja mahdollisuutta järjestää tapahtumaa suunniteltuna, ilmoitamme lähipäivinä tarkemmin kun selviää. Jos ei mitenkään muuten onnistu niin pyritään ainakin kartat saamaan lähtöpaikalle.

 • Tina

  Miten tämän päivän (26.11.) uudet rajoitukset, jossa kielletään kaikki tapahtumat myös ulkotiloissa, vaikuttavat kilpailujen järjestämiseen?

 • Roga-Team

  Uudenmaan korona-rajoitusten vaikutuksista on tullut kyselyjä. Tapahtuma järjestetään maanantaina voimaan tulleista uusista rajoituksista huolimatta. Tapahtuma järjestetään ulkotiloissa eikä sisätiloja esim. suunnittelua varten ole käytössä. Osallistujamäärä huomioiden saatamme leventää lähdön aikaikkunaa. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan myös sähköpostilla kaikille ilmoittautuneille.

 • Roga-Team

  Maksuna käy tällä kertaa ikävä kyllä ainoastaan tilisiirto.

 • Pa

  Maksuvälineenä ei ilmeisesti käy e-passi, smartum, tms?