kartta_juoksu.jpg

Midwinter Night Roga 2019

.


Aika: Perjantaina 18.1.2019, yhteislähtö klo 18.30
Paikka: Vantaan Kuusijärvi, Kuusijärventie, 01260 Vantaa

Alle voit kirjoittaa kysymyksiä tai kommentteja tapahtumaan liittyen. Vastaamme aina kunhan ehdimme. Halutessasi voit jättää myös sähköpostiosoitteesi (osoitetta ei näytetä sivustolla).

 
 
 
 
Uusi viesti
 • Tulospalvelu

  Kun saavut paikalle, tule EMITIN kanssa parkkipaikan kaakkoiskulmassa olevaan infoon ja ilmoita JOUKKEEN NIMI.

 • Team Roga

  Latu-uran käyttö reittinä on välineistä riippumatta kielletty. Muilta osin saa liikkua lihasvoimin parhaaksi katsomallaan tavalla.

 • Team Roga

  *** TULE KIMPPAKYYDILLÄ ***
  Kuusijärven parkkipaikalla on runsaasti muitakin käyttäjiä, joten parkkitilaa on rajoitetusti.

  *** TULE AJOISSA PAIKALLE ***
  Ilmoittautuminen on avoinna klo 17:15-18:15. Matkaa lähtöön on reilu kilometri. Lähtö on TASAN klo 18:30, myöhästyneitä ei odoteta eikä aikahyvityksiä anneta. Ajoissa paikalle saapuvilla on mahdollisuus maistella kestävyysurheilijoille kehitettyjä vatsaystävällisiä Nosht:n energiaherkkuja. Tarkempia tietoja tuotteista: eatnosht.com ja @eatnosht

  *** ÄLÄ TALLO LATUA ***


  Cafe Kuusijärvi on avoinna klo 21 asti, joten sen palveluita ehtii vielä kisan jälkeen hyödyntämään!!!

 • Pihkaniska

  Olisiko sukset sallittu apuväline, jolloin saisi myös edetä myös latu-uraa pitkin ?

 • Kartanpiirtäjä

  Normaali ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan torstai-iltaan klo 20:00 asti (ellei kartat sitä ennen lopu), maksu 20 euroa/hlö käteisellä, tasarahalla, paikan päällä. HUOM: Perjantaina EI voi enää ikävä kyllä ilmoittautua mukaan!

 • Ilmoittautumisesta

  Maanantaihin klo 8:00 mennessä lähetettyihin ilmoittautumisiin on vastattu. Mikäli olet lähettänyt ilmoittautumisen ennen tätä, mutta et ole saanut kuittausta sen kirjaamisesti, lähetä uusi viesti.

  Ilmoittautumisien vastaanotto lomailee maanantai-iltaan asti, joten sitä ennen ei uusista ilmoittautumisista tule kuittausta.

  *** Kartat ei mene painoon ainakaan vielä maanantaina, joten mukaan pääsee vielä normaalilla osallistumismaksulla ainakin vielä maanantain ajan ***

 • Terveisiä kisamaastosta

  Rastihemmo kävi iltalenkillä kiertämässä muutaman rastipisteen. Ja ehkä sakoillakin? Pimeä luminen metsä, kuunsirppi loisti taivaalla, ja lehtopöllö huhuili. Tunnelma alkaa olemaan kohdallaan. Vain kisaajat puuttuvat. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin sunnuntai-iltaan asti se on mahdollista.

 • koheltaja

  Maastossa lienee nyt yli 15 lunta , mikä on lumikatteen yläraja jolloin kisa vielä järjestetään ?

 • Lotta

  Kisa järjestetään joka tapauksessa. Jos alueelle on tehty latu, se on kiellettyä aluetta. Latu-uran saa ylittää vahinkoa aiheuttamatta mutta sitä ei saa käyttää kulkuväylänä tai mitenkään sotkea. Kartassa näkyy sitten tarkemmin.

 • LV

  Mikä on joukkueen koko vai voiko se olla mitä vaan kahdesta henkilöstä ylöspäin?

Lataa lisää viestejä