maisema_rasti.jpg

Lähi-cup IV

.

Lähi-cup IV Kuusijärvellä keskiviikkona 22.9.2021

Tapahtuma on tarkoitettu Pihkaniskojen, Rastihaukkojen, Rasti-Jyryn ja SK Uuden lapsille ja nuorille harjoitukseksi ja madaltamaan kynnystä varsinaisiin kilpailuihin osallistumiseen.

Ajankohtaista (päivitetty 17.9. klo 22.00)
Paikka

Lähtö ja maali kenttäolosuhteissa Kuusijärven ulkoilualueen pysäköintipaikan lähistöllä (Kuusijärventie 1, Vantaa). Infopiste pysäköintialueen kulmassa merkitty Pihkaniskojen viirillä. Pysäköinnistä lähtöön n. 500 m viitoitettua reittiä pitkin. 

Aikataulu

Maastoon pääsee klo 17.00–18.15. Maali sulkeutuu klo 19.30.

Sarjat

Tytöt: D8RR, D10RR, D10, D12, D14 ja D16L
Pojat: H8RR, H10RR, H10, H12, H14 ja H16L
Saattajasarjat: RRS, 10S, 12S, 14S (ei ikärajoituksia, samat radat kuin vastaavissa yksilösarjoissa)

RR = rastireittirata: Maastossa on viitoitettu reitti (valkoinen yhteinäinen nauha), joka on merkitty karttaan oranssina viivana ja jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on reitinvalintamahdollisuuksia (oikaisuja), joita saa käyttää hyväkseen.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen ma 20.9. klo 23.59 asti (ilmoittautumislomake). Ilmoittautua voi myös paikan päällä infossa, mutta toivomme ennakkoilmoittautumisia, jotta pystymme varaamaan riittävästi karttoja.

Ennen lähtöpaikalle siirtymistä käykää ilmoittautumassa infossa. Näin tiedämme, ketkä ovat lähteneet metsään.

Emit-kortin lainaus

Rasteilla leimataan emit-kortilla. Jos osallistujalla ei ole omaa emit-korttia, sellaisen voi saada lainaan infosta. Kadonneesta kortista peritään 70 €. 

Kartta ja maasto

Kartan mittakaava on kaikissa sarjoissa 1:7500 maaston pienipiirteisyydestä johtuen. Käyräväli 5 m. Kartta on ajantasaistettu vuonna 2021. 

Rastireittiä lukuunottamatta rastimääritteet ovat kartassa. Kartta on valmiiksi muovisuojassa.

Maastossa on pääkaupunkiseudun lähimetsille tyypilliseen tapaan paljon erikokoisia polkuja. Polkujen runsauden vuoksi osa heikoimmista poluista on jätetty merkitsemättä karttaan. Maaston keskellä sijaitsee Kuusijärvi, jota kiertää ulkoilutie.

Tiedustelut

Lotta Oinonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , p. 040 5947754.

Tervetuloa!

Pihkaniskat ry