1joukkue.jpg

Etusivu

Vuoden 2020 valinnat

.

Vuoden Pihkaniskaksi valittiin tänä vuonna Hans Tuominen, Vuoden Nuoreksi Pihkaniskasuunnistajaksi Ella Ryynänen ja Vuoden Pihkaniskasuunnistajaksi Pekka Ilmakunnas.

Hans Tuominen on melko tuoreena Pihkaniskana ottanut nopeasti tärkeän roolin tapahtumien järjestelyissä, kisoissa ja harjoituksissa, sekä tuonut aktiivisesti suunnistusta ja Pihkaniskoja esille erilaisissa medioissa. Erityisen suuren vastuun hän kantoi vuonna 2020 seuran 50-vuotisjuhlien ohjelman suunnittelussa sekä juontajana ja musisoijana itse juhlassa. 

Ella Ryynänen saavutti 5. sijan ja SM-plaketin vuoden 2020 sprinttisuunnistuksen SM-kisoissa sarjassa D14. Ella on kehittynyt tänä vuonna suunnistuksessa ison harppauksen ja onnistui mainiosti myös mm. Nuorten Jukolan avausosuudella sekä Halikko-viestissä.

Pekka Ilmakunnas on aloittanut aktiivisen suunnistusharrastuksen vasta noin kymmenen vuotta sitten mutta kehittynyt nopeasti haastamaan ikäluokkansa kärkeä erityisesti sprinttisuunnistuksessa. Tänä vuonna Pekka saavutti sprinttisuunnistuksen SM-kisoissa hopeaa sarjassa H65.

Pihkaniskat onnittelee lämpimästi kaikkia palkittuja!