1joukkue.jpg

Etusivu

Oravia Turusta

.

Pihkatassut leireilivät tänäkin syksynä Turun seudulla perinteiseen tapaan. Lauantaina 3.10. osallistuimme Nuorisoviestiin ja sunnuntaina 4.10. Oravatonni-kilpailuun.

Nuorisoviestissä juoksi yhteensä viisi Pihkaniskojen joukkuetta: A-sarjan seitsenhenkinen joukkue, kaksi B-sarjan joukkuetta ja kaksi C-sarjan joukkuetta. Kaikki viestijoukkueet saivat hyväksytyt suoritukset, mikä oli jo sinällään mainio tulos, sillä joukossa oli jälleen myös ensikertalaisia. A-sarjan (H/D16) joukkueessa Ella, Slava, Markus, Oliver, Heta, Iida ja Elias N suunnistivat tasaisen varmasti, tuloksena pari sijaa parempi lopputulos kuin edellisenä vuonna (nyt sijalla 28/47).

B-sarjan (tuki- ja rastireitti) ykkösjoukkue (Mati, Samuel, Milla, Lauri) paransi sijoitustaan viime vuoteen verrattuna huimasti sijoittuen reilusti puolenvälin yläpuolelle (35/73). Kakkosjoukkueenkin ankkuri ehti ennen yhteislähtöä matkaan, sijoitus 67/73. C-sarjassa (avoin) ykkösjoukkueen (Vili, Elias L, Heikki) sijoitus oli 29/49 ja kakkosjoukkueen 41/49.

Sunnuntain Oravatonni-kilpailuissa parhaiten menestyivät Elias N ja Samuel, jotka molemmat sijoittuivat sarjoissaan viidensiksi ja saivat palkinnoksi oravapatsaat. Tänä vuonna Pihkaniskat keräsi 11 Oravatonnipistettä, mikä on paras tulos sitten vuoden 2011! Aikuisten puolella palkinnoille ylsivät Heikki V, Erkki K ja Anja-Riitta, jotka kaikki sijoittuivat sarjoissaan kolmansiksi. Tästä on hyvä lähteä kohti uutta harjoituskautta!