maisema_rasti.jpg

Etusivu

Pihkatassujen toiminta jatkuu 31.5.

.

Pihkaniskojen lasten ja nuorten treenit käynnistyvät jälleen 31.5. Pihkatassutoiminnan järjestelyissä huomioidaan ohjeet koronatartuntojen välttämiseksi. Myös uudet harrastajat ja kokeilijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi mukaan.

Kaikkiin Pihkatassujen ryhmiin otetaan jatkuvasti uusia suunnistuksesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria mukaan. Nyt on hyvä tilaisuus aloittaa mukava luonnonläheinen liikuntaharrastus, aiempaa kokemusta suunnistuksesta ei tarvitse olla. Aloittaa voi missä tahansa iässä noin 6-vuotiaista ylöspäin. Yläikärajaa ei ole, ja esimerkiksi teini-ikäiset pääsevät yleensä lajiin nopeasti sisään. Kokeilemaan voi tulla maksutta muutamaksi kerraksi ja sen jälkeen miettiä, olisiko suunnistuksesta pysyvämmäksi harrastukseksi.

Lisätietoja sähköpostilla pihkatassut 'at' pihkaniskat.fi tai p. 040 5947754 (jos lähetät tekstiviestin, voimme soittaa sinulle takaisin). Pihkatassujen toiminnasta voit lukea myös täältä.Kuva on Nuorten Jukolasta 2019, johon osallistuimme kahdella joukkueella.